در مقاله میخام که ویژگی های ی سرخ کن خوب رو براتون توضیح بدم تا هنگام خرید سرخ کن طر درم نشید.
اول از همه برای خرید سرخ کن بهتره که مقدار فضایی رو براش در نظر بگیرید تا موقع خرید دیگه مشکل جا رو نداشته باشید.
گنجایش مخزن:اگه از سرخ کن استفاده زیادی نمیکنید و خونوادتون کم جمعیته بهتره که سرخ کن های کوچیکو انتخاب کنید تا روغن زیادی مصرف نکنن اگه هم که نه تعداد اعضای خونتون بیشتر از سه نفره مدل های 1.5 و 2 لیتری گزینه خوبی هستند.
فیلتر روغن:یکی از مهم ترین ویژگی های یک سرخ فیلتر روغنشه که هم از استفاده بیش از حد روغنجلوگیری میکنه هم روغن اضافی غذا رو میکشه به خودش تا سالم سر باشه غذا
تایمر:اگه سرخ کن شما تایمر داشته باشه میتونید اونو تنظیم کنید و سر وقت خاموش بشه و بهتون هشدار بده
ترموستات:این سیستم باعث میشه که دمای روغن در حالت متعادل قرار بگیره نه اونقدری بیاد پایین که غذاها به خوبی سرخ نشن نه انقد زیاد باشه که روغن بسوزه.
من یه مقاله دیگم دارم که درمورد ارام پز توضیخح دادم خوشحال میشم که اون مقالمم بخونید