طبخ غذا یکی از مسائل مهمی است که همه به آن توجه ویژه ای دارند به این منظور وسایلی که برای طبخ الزامی است نیز از اهمیت ویزه ای برخورداری است ، در برخی موارد در زمانی نه چندان دور ، کار با برخی از ابزار آشپزی کاری دشوار بوده ، اما امروزه با بکارگیرفتن مواردی از جمله تفکر و خلاقیت باعث شده است این کار با این وسایل برای ما سهولت کاری را دارا باشند .
در ادامه شما را با برخی از وسایل مهم آشپزی آشنا خواهیم ساخت .
رنده :
کار با رنده های دستی به دلیل خستگی در دست و لذت نبردن از پخت و پز کار خسته کننده ای است بدین منظور رنده هایی با قابلیت های فراوان و سهولت کاری بالا را ساختند ،آنچه در تصویر می بینید نوعی از رنده هایی است که از آن برای شما گفته شده است
پوست کن میوه :
پوست کن میوه یکی دیگر از ابتکارات بشر محسوب میشود ، چرا که پوست کردن سیب زمینی ، میوه جات و ... کاری زمان بر است .
به همین منظور امروزه دستگاهی برای این کار تعبیه شده است تا از سهولت کاری زیادی برخوردار شویم
خلال کردن سیب زمینی :
خلال کردن سیب زمینی نیز ،کاری زمان براست که باید دقت زیادی داشته باشید تا خلال های سیب زمینی در یک اندازه برش داده شوند چرا که در زیبایی غذای شما نیز تأثیر زیادی را دارد ، همچنین شما میتوانید از این وسیله برای خلال کردن خیار ،فلفل دلمه ،هویچ و ... به کار بگیرید
سبزی خرد کن :
سبزی خرد کن نیز یکی دیگر از ابزاری است که در طبخ غذای مورد علاقه ی شما نقش به سزایی دارد زیرا علاوه بر صرفه جویی در وقت ، شما نیز میتوانید بدون دخالت دست خود این کار را انجام دهید و خطراتی ناشی از بریدگی دست با چاقو و تغییر رنگ پوست دستتان ،سبزی خود را خورد کرده و آماده طبخ کنید
قالب های آشپزی :
قالب های آشپزی برای زیبایی و تزئین غذا مورد استفاده قرار میگیرد ، مانند قالب های کیک ، طبخ انواع کوکوها ، ژله ها و ... مورد استفاده قرار میگیرد
دستگاه کباب کوبیده زن :
کباب کوبیده یکی از غذاهای اصیل ایرانی است و طرفداران زیادی را دارد ولی نیاز به مهارتی می باشد که این مهارت و فنون را هر شخصی نمی داند به همین منظور افرادی دست به تولید دستگاه این غذا زده اند و این کار بسیار بهداشتی است و در وقت نیز صرفه جویی می شود
برای اطلاعاتی درموضوع آرام پز و پلو پز اینجا کیک کنید